• Forside

Sato helt oppe at ringe over den nye SA06

Efter at have ventet, nærmet altid, er den nye Super Aguri SA06 endelig på banen, hvilket har fået den tidligere Honda pilot, Takuma Sato til, nærmest at koge over af begejstring. Den nye SA06 får sin debut på Hockenheim i den kommende weekend.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/7 2006 klokken 09:07


Efter 11 lange og meget svære Formel 1 Grand Prix, er det endeligt tid til, at Super Aguri får en Formel 1 bil, der er nogenlunde tidssvarende.

Holdet bag den nye bil, er helt sikre på, at den vil klarer sig markant bedre end den gamle, selvom den nærmest ikke er testet. De er dog realistiske nok til at indse, at der nok vil være nogle enkelte mindre problemer, når træningen begynder på søndag, men de tror fuldt og fast på, at begge biler vil fuldføre løbet på søndag.

”Det var en meget opløftende oplevelse for mig, at teste den nye SA06,” udtalte Sato efter den første test i onsdags på Silverstone. ”Det er godt at kunne have sådan en shake down, så vi kan se om der er nogle mindre problemer.”


Takuma Sato tester Super Aguri F1 Team SA06

”Vi fik løst nogle mindre problemer og er sikre på, at den nu er klar til løbet i Tyskland,” kom det yderligere fra japaneren.

”Bilen føltes rigtig god og jeg er sikker på, at vi nu kan udfordre vores nærmeste konkurrenter, allerede fra det første Grand Prix med den nye bil!,” sluttede en meget optimistisk Sato, der åbenbart tror på, at han vil kunne slå Midland når feltet indtager Hockenheim.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER