• Forside

Massa hurtigere end Schumacher

Ferrari har lugtet blod, hvilket betyder at deres testarbejde er skruet i vejret, for at opretholde det moment de har fået, efter sejre i USA og Frankrig.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/7 2006 klokken 10:07

Testarbejdet blev således forestået af Michael Schumacher og Felipe Massa, da Ferrari endnu engang valgte at teste alene på Paul Ricard banen i Frankrig.

Felipe Massa var hurtigste mand på den franske bane, der i denne uge har lagt asfalt til intensivt Ferrari testarbejde, hvor det italienske hold, hovedsagligt koncentrerer sig om udvikling og test af Bridgestone dæk, til de næste tre løb.

Men for en gang skyld, var det den unge Felipe Massa der var hurtigst af de to Ferraripiloter, da han kørte sin hurtigste omgang på 59.073 sekunder, mod Michael Schumachers hurtigste tid på 59.544 sekunder.

Der skal ikke herske tvivl om, at de to Ferraripiloter, ønsker at fastholde deres greb om Renault. Massa kørte i går hele 145 omgange, mens Schumacher blev noteret for 152.

Den samlede distance blev således noget der svare til omkring tre hele løbsdistancer. Der er altså ingen der kommer sovende til noget hos Ferrari, der ikke vil give Renault muligheden for at komme tilbage i front af Formel 1 feltet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.